Könyvelés

tax-468440_1280Az elmúlt húsz évben azt tapasztaltuk, háromféle ügyfél létezik: az egyik, aki már a könyvelés szótól is hidegrázást kap, a másik, aki azt gondolja, hogy mi lehet ebben olyan bonyolult, én is meg tudom csinálni. Végül a harmadik, aki csak szimplán, okosan a legmegfelelőbb embereket keresi meg csapatába, ezzel spórolva pénzt, időt és energiát arra, hogy saját szakterületén a legjobbat tudja nyújtani.

Annyi közös mindenképp van bennük, hogy szeretnék tudni, rendben van könyvelésük. Senki sem szeretne felkészületlenül egy NAV ellenőrzés elébe állni. Ám bármikor eljöhet az a pont egy vállalkozás életében, hogy számot kell adnia bevételeiről és kiadásairól. Nem az a legjobb, ha nyugodtan alhat, mert megbízható, szakértő partner áll Ön mellett? Mindenki olyan könyvelőre vágyik, akire bármikor bátran támaszkodhat.

A könyvelés ugyanolyan bizalmat, szakértelmet igénylő partnerség, akár az ügyvéd. Hiszünk abban, hogy ez a két személy a legfontosabb egy vállalkozás életében, és mint minden kapcsolatnak, ennek is az őszinte, nyitott kommunikáció az alapja. Az elmúlt húsz évben számtalan adóellenőrzést bonyolítottunk le, és egyik sem zárult hátrányosan ügyfeleink számára, mivel mindig felkészülten, ügyfelünktől minden információt beszerezve jelentünk meg a hatóság előtt. Vállalkozása, könyvelése számunkra épp oly fontos, mint Önnek.  A megbízhatóság, a szakértelem a legjobb kombináció egy sikeres együttműködéshez.

Mit kínálunk Önnek, miért vagyunk ennyire megbízhatóak?

  • Leendő ügyfeleink számára cégalapítás előtti tanácsadást nyújtunk, igény esetén az alapítást is intézzük.
  • Feldolgozzuk a gazdasági események minden bizonylatát. Ehhez a könyvelési bizonylatok fizikai átvétele irodánkban történik havonta. A kézhez vett anyagot késlekedés nélkül feldolgozzuk.
  • Felelősségbiztosítással rendelkezünk.
  • Elkészítjük a szükséges pénzügyi-, számviteli- és adónyilvántartásokat, valamint az ebből, vagy ezekből készült bevallásokat határidőre be is nyújtjuk a központi, és a helyi adóhatóságok számára.
  • Amennyiben Önnek erre szüksége van, idegen nyelven is készítünk jelentéseket és természetesen szükség szerint tartjuk a kapcsolatot a külföldi cégvezetéssel is.
  • Ügyfeleinket időszakonként tájékoztatjuk vállalkozásuk aktuális helyzetéről.
  • Rendszeres értesítőt küldünk az aktuális teendőkről, törvényi változásokról.
  • Figyelemmel kísérjük a szállítói tartozásokat és vevőköveteléseket.
  • A hivatalos szervek előtt vállaljuk partnereink képviseletét, és amennyiben ügyfelünk erre felhatalmaz, részt veszünk az esetleges vizsgálatokon.


Tegye próbára szakértő könyvelőinket, akikre biztosan számíthat! Szakértelmünket az Ön és cége szolgálatába állítjuk ma és holnap is, már 20 éve, hogy Ön mindig nyugodtan alhasson.