Referenciák

Tekintse meg, mit gondolnak rólunk ügyfeleink!

LYONKER’94 Kft.

Évtizede dolgozunk szoros együtt­működésben választott „Pénzügy­minisztériumunk” a  Balance Sheet Kft.-vel. A klasszikus tennivalókon túl, a rendeletek változásakor és a  vállalkozás fázisaiban fel-fel buk­kanó furcsa jelenségek, vagy éppen szokatlan feltételek között, döntéseinknél esetenként is bizton támaszkodhatunk a megindokolt szakértői szintű véleményre.”

- B. Péter

Modula Bt.

A Balance Sheet Kft. több mint 20 éve végzi cégünk könyvelését. Precíz, pontos munkájuk és segí­tőkészségük nagyban elősegíti vállalkozásunk zökkenőmentes működését.

- M. László, ügyvezető

Big Wall Kft.

Mikor elindítottuk a vállalkozá­sunkat, a könyveléssel kapcsolat­ban két fő igényt fogalmaztunk meg: egyrészt a könyvelő iroda legyen a Partnerünk, aki gyorsan, pontosan és érthetően válaszol minden könyvelést, elszámolást érintő kérdésünkre, másrészt ha­táridőre, pontosan elkészíti azokat a bevallásokat, adatszolgáltatá­sokat, melyeket a különböző jogszabályok előírnak. Mi azt látjuk, hogy 3 éve – mióta a vállalkozásunkat megalapítottuk – ezt a szolgáltatást megkapjuk.

- K. Balázs

Sikter.net

A Balance Sheet Kft. fennállásunk óta precíz, körültekintő és megbíz­ható partnerünk.

- S. Bálint

MED-SAT Bt.

A Balance Sheet Kft.-vel cégünk 8 éve áll kapcsolatban. Ez idő alatt mindig időre, pontosan és hibát­lanul készültek el a könyvelési anyagaink. Mondhatnánk, hogy természetes, hisz ezért fizetünk, mégis látom a környezetemben, hogy nem ez a jellemző. Szeretem, hogy családi vállalkozás, ez ne­künk mindig közel áll a szívünkhöz és ami legfontosabb, hogy nem nekünk vállalkozóknak kell meg­mondani mit csináljon a könyvelő, hanem mindig naprakészen, segí­tőkészen, szakértelemmel áll a cég vezetője és kapcsolattartója a problémáinkhoz. Egyszóval, ha egy megbízható könyvelési céget keresnek, bátran merem ajánlani!

- M. Zoltán

Fiatal vállalkozóként a Balace Sheet Kft. volt az, aki segített eligazodni a könyvelés útvesz­tőjében, végtelen türelemmel áll­tak hozzám. A bizalom immár 8 éve fennáll.

- E. István, ügyvezető

Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé!
Kérje ajánlatunkat még ma!

Ajánlatkérés