Referenciák

LYONKER’94 Kft.

Évtizede dolgozunk szoros együttműködésben választott „Pénzügyminisztériumunk” a  Balance Sheet Kft.-vel. A klasszikus tennivalókon túl, a rendeletek változásakor és a  vállalkozás fázisaiban fel-fel bukkanó furcsa jelenségek, vagy éppen szokatlan feltételek között, döntéseinknél esetenként is bizton támaszkodhatunk a megindokolt szakértői szintű véleményre.

- B. Péter

Big Wall Kft.

Mikor elindítottuk a vállalkozásunkat, a könyveléssel kapcsolatban két fő igényt fogalmaztunk meg: egyrészt a könyvelő iroda legyen a Partnerünk, aki gyorsan, pontosan és érthetően válaszol minden könyvelést, elszámolást érintő kérdésünkre, másrészt határidőre, pontosan elkészíti azokat a bevallásokat, adatszolgáltatásokat, melyeket a különböző jogszabályok előírnak. Mi azt látjuk, hogy 3 éve – mióta a vállalkozásunkat megalapítottuk – ezt a szolgáltatást megkapjuk.

- K. Balázs

MED-SAT Bt.

A Balance Sheet Kft.-vel cégünk 8 éve áll kapcsolatban. Ez idő alatt mindig időre, pontosan és hibátlanul készültek el a könyvelési anyagaink. Mondhatnánk, hogy természetes, hisz ezért fizetünk, mégis látom a környezetemben, hogy nem ez a jellemző. Szeretem, hogy családi vállalkozás, ez nekünk mindig közel áll a szívünkhöz és ami legfontosabb, hogy nem nekünk vállalkozóknak kell megmondani mit csináljon a könyvelő, hanem mindig naprakészen, segítőkészen, szakértelemmel áll a cég vezetője és kapcsolattartója a problémáinkhoz. Egyszóval, ha egy megbízható könyvelési céget keresnek, bátran merem ajánlani!

- M. Zoltán

Med Gen-Sol Kft.

- N. Zoltán

Sikter.net

A Balance Sheet Kft. fennállásunk óta precíz, körültekintő és megbízható partnerünk.

- S. Bálint

Modula Bt.

A Balance Sheet Kft. több mint 10 éve végzi cégünk könyvelését. Precíz, pontos munkájuk és segítőkészségük nagyban elősegíti vállalkozásunk zökkenőmentes működését.

- M. László, ügyvezető