Bérszámfejtés

Budapesti (Kelenföldi) könyvelőirodánk immáron több mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött megbízható társa azon vállalkozásokank, akik biztos kézben szeretnék tudni saját és alkalmazottaik munka- és bérszámfejtési ügyeit.

Az eltelt idő alatt több mint 300 ügyfél 1000 alkalmazottját számfejtettük, léptettük be és ki.

Szakértő kollégáink, akik kiválóan ismerik, és alkalmazzák az idevágó jogszabályokat,
megkeresik az Ön számára a legkisebb költséggel járó megoldásokat.

A bérszámfejtés is nagy szakértelmet, rutint kíván, hiszen a folyton változó szabályok rengetegében csak így lehet eligazodni.

Vállaljuk a bérszámfejtést azon ügyfeleink számára, akik minket bíznak meg a cég, vállalkozás teljes könyvelésével.

Sok cég még mindig maga végzi a bérszámfejtést. Mivel azonban ők nem erre specializálódtak, nem ez a szakterületük, ezért a bérszámfejtési folyamat lassabban megy, a szaktudás hiánya miatt igen nagy valószínűséggel hibák is keletkeznek az anyagban.

De ami talán a legfontosabb, az így kiesett időt sokkal hasznosabban, sokkal profitábilisabban is el lehetett volna tölteni, ha a bérszámfejtés helyett olyan dologgal foglalkoznak a vállalkozáson belül, amely az ő szakterületük, amelyhez értenek, és amellyel pénzt termelnek a vállalkozás számára.

Önnek nem kell mindenhez érteni, csak a legjobb partnert megtalálni, akire mindig számíthat.

Szeretné, hogy könnyen, gyorsan, ám nagyon hatékonyan menjen a munkatársak be- és kiléptetése, a fizetések és a szabadságok megállapítása pedig a szerződések szerint történjenek úgy,  hogy közben Ön biztosan a legjobban járjon?

Ha igen, keressen fel bátran bennünket, és kérje ingyenes árajánlatunkat!

Ajánlatkérés